Skip to content

Classic Rock

8 thoughts on “ Un Poco Presto E Con Sentimento - Станко Мадић - Најперспективнији Млади Уметник У 2006. (CD, Album)

  1. Сите обвинувања кои ги правевте против Тодоров ви паѓаат во вода. Бидејќи Венко Филипче беше негов советник значи за се тоа што вие го критикувавте Филипче е .
  2. Emotivno pismo žene koja čeka SRODNU DUŠU: Možda si upravo već sada na putu do mene Znam da ćeš doći, zato ću te čekati. Možda si upravo negde već sada na putu do mene.
  3. Депресијата и зголемениот крвен притисок се најчесто болести на современиот живот. Сепак, потребно е толку малку за тие да се спречат. Иако сите ние уште како деца, па се до пензија сме под голем стрес, тоа не значи.
  4. Поранешниот шеф на ЦИА Дејвид Петреус ги нагласи заслугите на претседателот на Русија Владимир Путин за постоењето на НАТО. Генералот.
  5. Фото и рецепт: Beti Josi (Klara Boss) Рецептот одамна ми беше запишан во тефтер, па прелистувајќи го, го здогледав и одлучив да го направам. Токму во вистинско време кога ни требаше нешто брзо, лесно и едноставно за вечера.
  6. Gledala sam nedavno jedan video o čovjeku kojeg je dobivena kazna za parkiranje poprilično izbacila iz takta. Dobio je onako jedan mini živčani slom i s obzirom da to svoje blaženo stanje nije znao kontrolirati, prvom prilikom istresao se na suradnika, suradnik potom na svoju ženu, žena na prijateljicu, prijateljica na dijete itd. Poanta je.
  7. Веб порталот Скопје24 постои од , и моментално е водечкиот градски информатор на Скопје.
  8. Колку често се нервирате бидејќи сте заборавиле нешто или затоа што не сте завршиле брзо со обврска за која реално требало малку време? Можеби ви изгледа како последиците од овие ситни секојдневни обврски се.

Leave a Comment